Tabere de zi în fermă

De ce alegem taberele în mediul rural?

  • Pentru că savurarea unui fruct proaspăt cules și gustat cu bucurie după ce a fost șters delicat pe haină este o experiență mult, mult mai satisfăcătoare.
  • Pentru că animalele din ogradă așteaptă cu nerăbdare să fie mângâiate și să le simți blana sau să le tragi ușor de coadă.
  • Pentru că poți umbla desculț pe iarbă și pământ, permițând tălpilor tale să exploreze diverse texturi și să simtă plăcerea simplă a contactului direct cu natura.
  • Pentru a râde sub soare pe tot parcursul zilei, conștientizând că doar cerul îți poate fi acoperiș deasupra capului în lumina zilei.
  • Pentru că pofta de mâncare nu are nevoie de strategii elaborate. Ea apare spontan și atunci când sosește, devorezi totul cu poftă.
  • Pentru că în taberele la țară, simți libertatea fără restricții și reguli, permițându-ți să te bucuri de natură în toată splendoarea și autenticitatea ei.

Taberele noastre

Deschidem porțile Fermei pentru copiii și tinerii care doresc sa trăiască o experiență unică în programele Săptămâna Altfel sau Săptămâna Verde.

Dăruim copiilor și tinerilor zile petrecute cu sens, bucurie și descoperiri în mijlocul naturii.
Fiecare tabără este unică, reușind să transformăm zilele de vară în zile fericite și pentru copii, dar și pentru părinți.

Prin taberele organizate în fermă dorim ca tinerii și copiii sa petreacă timp de calitate, într-o ambianță cât mai armonioasă și deschisă, departe de toată agitația urbană.
Împreună cu voluntarii Asociației Vieții experiențele inedite, atelierele, picnicurile, drumețiile în împrejurimi, activitățile sportive prind aripi și ne ajută să înțelegem și mai mult că puterea lui împreuna este atât de mare!