Evenimente

Din 2019 organizăm cu suflet evenimente socio culturale. În fiecare an ne străduim să fim mai buni si să creștem comunitatea oamenilor care ajung la noi in fermă.

Camper Meeting

RV FEST 2024

16 mai – 19 mai

Festival dedicat rulotismului din România! Festivalul se va desfașura în Camping La Ferma din localitatea Homorâciu, jud. Prahova. Campingul se întinde pe o suprafață generoasă de 7 hectare și se adresează iubitorilor de ieșiri în aer liber, overlanding, camping! Festivalul este compus din două secțiuni: RV Meeting și Târgul de rulote, autorulote și accesorii. RV Meeting – scop: relaxare, socializare, petrecerea timpului în aer liber

Cu bicicleta la Ferma Vieții

Ne bucurăm să sărbatorim Ziua Mondială a bicicletei și Ziua Copilului prin organizarea acestui eveniment.

Mutat la Țară Fest

    Sărbătorim oamenii, natura și comunitățile rurale care ne inspiră să facem schimbări în viețile noastre și să trăim frumusețea satului românesc. Dedicăm acest eveniment tuturor celor care au ales sau își doresc să-și construiască un cămin în mediul rural.

Festivalul Vieții

Acest eveniment reunește persoane care apreciază emoțiile autentice și bucuria pură a existenței, care promite să vă atingă sufletul și să vă lase amintiri pentru o viață.

În cadrul festivalului sunt incluse o serie de activități menite să formeze un cadru plăcut pentru participanți, dar totodată să ofere posibilitatea unei experiențe unice – artiști cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, meșteri populari, artizani care vor susține ateliere de olărit, sculptură în lemn, pictură, muzică și dans.

Întreceri Ecvestre la Fermă

Promitem să oferim o experiență unică amatorilor de activități ecvestre și celor care își doresc să descopere lumea cabalinelor. Aducem spectacol și eleganță pentru spectatori și surprize neașteptate pentru participanți.
În plus, Ferma Homorâciu este un loc ideal pentru relaxare alături de familie, indiferent de ceea ce alegeți să faceți aici. Plimbările cu ponei (pentru copii) și lecțiile de echitație vor face din șederea în fermă o experiență de povestit!

Sărbătorim toamna la fermă

Va invităm cu inima deschisa la un eveniment special în ferma noastră, pentru a sărbători împreună toamna și minunatele ei bogatii!

Programul evenimentului este plin de activități distractive pentru toată familia:

– Echitație pentru cei curioși să experimenteze farmecul călăriei.

– Ateliere de olărit pentru cei pasionați de arta ceramicii.

– Ateliere de sculptat si pictat dovleci pentru cei mai creativi.

Ateliere gastronomice pentru iubitorii de gătit.

Român mândru la fermă

Celebrăm Ziua României cu tradiții si obiceiuri, cântece patriotice si bucate tradiționale.