Camping

Iubitorii de natură sunt așteptați la Homorâciu, Prahova – un sat frumos, liniştit, situat într-o zonă colinară deosebită, la doar 40 km de Ploiesti, 65 km de Brașov și 95 km de București.

Campingul nostru este poziționat într-o fermă pomicolă de 7 hectare unde veți găsi plantații de meri, peri, pruni, gutui – peste 1.500 de pomi fructiferi dar și mesteacăn, pin, precum și o pădure de stejar. Cadrul natural deosebit de frumos are absolut tot ce vă trebuie ca să vă încărcați pe deplin cu aerul proaspăt al libertății.

Oferim cazare pe o suprafată de aproximativ 1.5 hectare cu o capacitate de 100 locuri rulote/autorulote si 100 locuri corturi. Campingul oferă facilități precum zone de luat masa la umbră, toalete, dușuri, loc de joacă pentru copii și acces la electricitate. De asemenea punem la dispozitie o zonă desemnată pentru deversarea apei gri si depozitarea deșeurilor. In zona se pot organiza drumeții, închiriere de ATV-uri, trasee de biciclete, pescuit, vizite la Salina Slănic, Manastirea Crasna, stațiunea montană Cheia, Muntele Rosu, si Vârful Ciucaș.